BAMBUS OG KAMFER

UNIVERSITETET I AGDER, CAMPUS KRISTIANSAND

MALERI DIREKTE PÅ VEGG, UTSKJÆRTE FORMER I EIK OG MDF, OLJET OG MALT

Jeg har tatt utgangspunkt i hverdagsobjekter, pyntegjenstander som jeg finner både visuelt tiltalende og pirrende. Flere av motivene spiller på en eksotisering , og er nesten skjematiske eller ikonisert i sin fremstilling. Noen med et snev av humor (som hunden utkledd som ananas), og sammenstillingene blir absurde. Det handler om fremstillinger – og iscenesettelser. Hvordan vi iscenesetter oss selv og våre omgivelser.

Prosessen er intuitiv og assosiativ. Jeg samler brikker, leter etter sammenhenger og mønster. Slik skaper jeg nye narrativer og lager mine egne form for logikk. For meg er det en salgs visuell antropologi.

https://www.uia.no/nyheter/kunst-med-nostalgisk-klangbunn

Takk til Walter Norman Wehus for fin artikkel og fotografier

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes